06/07/2024 FBK

Lista e të përzgjedhurve për Kampin Nacional 2024

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) ka publikuar listën e basketbollistëve/eve për Kampin Nacional 2024, i cili do të zhvillohet në Gjimnazin Loyola në Prizren nga data 8 deri më 13 Korrik 2024.

Të gjithë të përzgjedhurit duhet të paraqiten në orën 09:00 të hënën, më 8 Korrik 2024. Ata do të marrin pjesë në seanca intensive trajnimi për të demonstruar aftësitë e tyre para stafit teknik të FBK-së.

Për ata/ato që nuk janë përzgjedhur këtë herë, Federata i inkurajon që të vazhdojnë stërvitjet dhe zhvillimin e tyre personal. FBK angazhohet në mënyrë të vazhdueshëm për të zbuluar talente të reja dhe për të siguruar që secili lojtar të ketë mundësinë e duhur për të përfaqësuar Kosovën në nivel kombëtar në të ardhmen.

FBK shpreh falënderim për të gjithë ata që morën pjesë në procesin e përzgjedhjes dhe për kontributin e tyre në zhvillimin e sportit të basketbollit në vendin tonë.

Vajzat:

Aleja Dahsyla

Alejna Baftijar

Amra Surdolli

Anila Rugova

Anisa Morina

Arbresha Ajazi

Blerza Rama

Dea Mullaliu

Dea Uka

Dua Rasimi

Ela Rashiti

Enea Ajazi

Ermira Gashi

Erza Gega

Etna Foniqi

Fatjona Maleta

Gjesika Berisha

Lisa Pakashtica

Lerea Krasniqi

Natyra Muzliukaj

Reisa Shehu

Melina Latifaj

Sibora Hajdari

Tuana Bekteshi

Verda Berisha

Ylleza Morina

 

Djemtë:

Almoid Selmani

Ari Tusuni

Bekir Vitaku

Ber Kito

Diar Bajgora

Dion Elshani

Dren Molaj

Dren Pira

Edi Huskiq

Edonis Krasniqi

Hydaver Mema

Jani Muriqi

Kaon Kerqeli

Leon Lyta

Leonis Kelmendi

Lorik Oruqi

Menar Misini

Orges Bilalli

Orges Shatri

Oso Zeqiri

Rind Morina

Shuajp Myrta

Triumf Gjikokaj

Yll Berisha

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: