20/01/2020 FBK

TERMINET E NDESHJEVE TE KUPËS SË KOSOVËS XHIROJA IV

E mërkurë ora 17:00,
Ponte Prizreni vs Prishtina e RE
E mërkurë ora 18:00,
Trepça vs Vushtrria
E mërkurë ora 16:00,
Feronikeli vs Drita
E mërkurë ora 19:00,
Golden Eagle Ylli vs Megasport
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: