07/06/2021 FBK

Informatori Superliga U16 (M)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Final 4 të Superliga U16 (M), të zhvilluara me 05/06.06.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve: 

 

Gjysme-finalja 1

Marigona Hill Prishtina vs. M Junior Prishtina 90:50

Data: 05.06.2021 E shtune

Ora: 12:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Endrit Basha

Gjyqtari 1: Artur Dauti

Vëzhguesi: Hajradin Zeka

Kohembajtesi: Admir Mullabazi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Gjysme-finalja 2

Vushtrria Basket vs. Megasports 78:63

Data: 05.06.2021 E shtune

Ora: 14:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli

Gjyqtari 1: Genc Vitaku

Vëzhguesi: Hajradin Zeka

Kohembajtesi: Admir Mullabazi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

 

Ndeshja per vendin e trete

M Junior Prishtina vs. Megasports 46:86

Data: 06.06.2021 E diel

Ora: 12:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Amar Dzekovic

Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj

Gjyqtari 2: Besim Vitaku

Vëzhguesi: Kushtrim Cocaj

Procesmbajtesi: Defrim Mullaliu

Kohembajtesi: Admir Mullabazi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Ndeshja finale

Marigona Hill Prishtina vs. Vushtrria Basket 89:57

Data: 06.06.2021 E diel

Ora: 14:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku

Gjyqtari 2: Arian Thaqi

Vëzhguesi: Artan Ejupi

Procesmbajtesi: Derfim Mullaliu

Kohembajtesi: Admir Mullabazi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, pervec lojtareve Rrezart Bellopoja dhe Eris Zeneli dhe trenerit Dion Pllana te cilet jane ndeshkuar me gabime teknike.

Skuadra B korekte dhe sportive, pervec trenerit Arianit Morina i cili eshte ndeshkuar me gabim teknik.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Vendime:

  1. Në ndeshjen në mes të Marigona Hill Prishtina dhe Vushtrria Basket, lojtari i Marigona Hill Prishtina Rrezart Bellopoja është ndëshkuar me gabim teknik dhe në bazë të rregulloreve të garave në fuqi gjegjësisht Nenit 42.1 i shqiptohet masa e denimit në vlerë prej 40.00 EUR.
  2. Në ndeshjen në mes të Marigona Hill Prishtina dhe Vushtrria Basket, lojtari i Marigona Hill Prishtina Eris Zeneli është ndëshkuar me gabime teknike dhe në bazë të rregulloreve të garave në fuqi gjegjësisht Nenit 42.1 i shqiptohet masa e denimit në vlerë prej 80.00 EUR.
  3. Në ndeshjen në mes të Marigona Hill Prishtina dhe Vushtrria Basket, treneri i Marigona Hill Prishtina Dion Pllana është diskualifikuar dhe në bazë të rregulloreve të garave në fuqi gjegjësisht Nenit 42.3 i shqiptohet masa e denimit në vlerë prej 100.00 EUR.
  4. Në ndeshjen në mes të Marigona Hill Prishtina dhe Vushtrria Basket, treneri i Vushtrria Basket Arianit Morina është diskualifikuar dhe në bazë të rregulloreve të garave në fuqi gjegjësisht Nenit 42.3 i shqiptohet masa e denimit në vlerë prej 100.00 EUR.

 

Informate:

 

Ne baze te rezulltateve te arritura gjate ketij edicioni Marigona Hill Prishtina shpallet kampion ne kategorine Superliga U16, vendi i dyte i takoj finalistit Vushtrria Basket, ndersa vendi i trete klubit basketbollistik Megasports nga Prizreni.

Medaljet për skuadrat finaliste i ndau Granit Rugova, Drejtor i Përfaqësueseve të Kosovës dhe Artina Hasani, Menaxhere e Zyrës Ekzekutive të FBK-së, kurse Kupën skuadres fituese ia dorëzoi Sekretarja e Përgjithshme e FBK-së, Elvira Dushku.

 

Komesari i Garave,
Dren Zatriqi
Lexo dhe: