17/01/2020 FBK

INFORMATORI NR 20 SUPERLIGA

INFORMATORI NR 20 SUPERLIGA

 
17 janar 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XX-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 15/16.01.2020 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

LIPJANI vs GOLDEN EAGLE YLLI 79:100 ( 21:29,12:21,17:26,29:24)
Gjyqtari kryesor:Milosav Kalugjerovic
Gjyqtari 1:Suzana Vujicic
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs PONTE PRIZRENI 91:76 (21:25,22:22,24:15,24:14)
Gjyqtari kryesor:Haris Bijedic
Gjyqtari 1:Mladen Lucic
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs RAHOVECI 72:104 ( 12:18,14:42,17:15,29:29)
Gjyqtari kryesor:Milosav Kalugjerovic
Gjyqtari 1:Suzana Vujicic
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 2.000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs BASHKIMI 69:70 ( 18:15,19:10,17:25,15:20)
Gjyqtari kryesor:Haris Bijedic
Gjyqtari 1:Mladen Lucic
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: