06/01/2020 FBK

INFORMATORI NR 12 KATEGORIT E REJA

INFORMATORI NR 12 KATEGORIT E REJA

 
6 janar 2020

Stobi Flips U 14 Perëndim

Golden Eagle Ylli vs Kalaja 46 : 87
Gjyqtari kryesorë:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Emanuell LLeshi

Vellaznimi vs Ponte Prizreni 2 :0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Megasport vs Bashkimi 48 : 88
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Albion Birraj

Junior 06 vs Rahoveci 77 : 39
Gjyqtari kryesorë:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Peja vs Peja DT 29 : 45
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

Istogu / pushon

VENDIME :
1. Trener Arben Elshani Konform Nenit 42.2të PG per kategorite e reja denohet me 25euro.
2.Trener Arben Elshani Konform Nenit 42.2të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: