04/03/2022 FBK

NOMINIMET FINA FOUR KUPA E KOSOVE U18

Për ndeshjet e Final Four U18 (M)”,  të cilat do të zhvillohen me 05.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

TREPCA – ISTOGU

Dita e  Shtune

Ora: 15:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1:  Astrit Kasapolli

Vezhguesi: Gazmend Mhemeti

 

 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRIZRENI 16

Dita e  Shtune

Ora: 17:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1:  Altin Zekiqi

Vezhguesi: Mehdi Gashi

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                              Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                         04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: