04/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA XV

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja XV të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PRISHTINA E RE – RAHOVECI

Dita e Dile

Ora: 13:00

Palestra: Pallati i Rinis, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Anjeza Haziraj

Vezhguesi: Bekim Aliu

 

VUSHTRRIA BASKET – MEGASPORT

Dita e Dile

Ora: 11:30

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vëzhguesi: Enes Maxhuni

 

M JUNIOR PRISHTINA – BASHKIMI

Dita e Dile

Ora: 10:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

 

PEJA – ISTOGU

Dita e  Shtune

Ora: 11:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini

Vëzhguesi: Roberto Laiq

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari1 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: