04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) XHIROJA XII

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, xhiroja XII të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – SIGAL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: 13 Qershori, Suharek

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

 

VELLAZNIMI – DRITA

Dita e Shtune

Ora: 10:30

Palestra: Shani Nushi, Gjakov

Gjyqtari kryesor: Andi Katanolli

Gjyqtari 1: Jeta Zeka

Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

 

YLLI 04 – pushon

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                               04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: