04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) XHIROJA XII

Për ndeshjet e “Lliga U14 Lindje (M)”, xhiroja XII të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VUSHTRRIA BASKET – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 13:00

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrria

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Arian Thaqi

Vezhguesi: Enes Mxhuni

 

GOLDEN BASKET – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor:  Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Muhamet Maloku

Vëzhguesi: Isa Prebreza

 

SIGAL PRISHTINA – pushon

 

TREPCA – pushon

 

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: