04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 Perendim (M) XHIROJA XII

Për ndeshjet e “Lliga U12 Perendim (M)”, xhiroja XII të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MEGASPORT – YLLI 04

Dita e  Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Atdhe Gutaj

Vezhguesi: Albion Biraj

 

JUNIOR 06 – PEJA DT

Dita e Shtune

Ora: 14:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vëzhguesi: Urim Hasani

 

 

ISTOGU – pushon

 

THERANDA BASKET – pushon

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave te Ktegorive te reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                             04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: