09/03/2022 FBK

FINAL FOUR KUPA E KOSOVËS U16 12/13 MARS 2022

_____________________________________________________ 

 

 FINAL FOUR KUPA E KOSOVËS U16   12/13 MARS 2022

                 

VUSHTRRIA BASKET – M JUNIOR PRISHTINA  12.03.2022 ora 14:00

MARIGONA HILL PRISHTINA – NEË BASKET   12.03.2022 ora 15:30

 

                          FINALJA 13.03.2022  ora  14:00

 

Organizatori për F4 të Kupës së Kosovës, New Basket në Prizren

 

 

_____________________________________________________

 

FINAL FOUR KUPA E KOSOVËS U16 VAJZAT  12/13 MARS 2022

 

JUNIOR 06 – KBF PEJA 03                                 12.03.2022 ora 10:00

 VUSHTRRIA BASKET – AA PRISHTINA            12.03.2022 0ra 12:00

 

                        FINALJA 13.03.2022  ora  12:00

 

Organizator për F4 të Kupës së Kosovës Junior 06 në Prizren

 

 

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja

Xhelal Mumini                        
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: