17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) XHIROJA XVI

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, xhiroja XVI të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

ULPIANA – VELLAZNIMI ndeshja zhvillohet ne Lipjan

Dita e Dile

Ora: 15:00

Palestra: Better Life, Lipjan

Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli

Gjyqtari 1: Burim Berisha

Vezhguesi: Isa Prevereza

 

NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI  ndeshja xhvillohet ne Suharek

Dita e Shtune

Ora: 12:30

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

 

 

RAHOVECI – pushon

 

SFERA – pushon

 

 

SIGAL PRISHTINA  – pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                     Prishtine               

Xhelal Mumini                                                                             17.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: