17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) XHIROJA XIII

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, xhiroja XIII të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

DRITA – GOLDEN EAGLE YLLI

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Petrit Selishta, Gjilan

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vezhguesi: Ergin Sherifi

 

NEW BASKET – YLLI 04

Dita e Dile

Ora: 21:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Albion Biraj

 

SIGAL PRISHTINA – pushon

 

VELLAZNIMI - pushon

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                               17.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: