17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 Perendim (M) XHIROJA X

Për ndeshjet e “Lliga U14 Perendim (M)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BASKET

Dita e  Shtune

Ora: 11:00

Palestra: 13 Qershori, Suharek

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhiku

 

PEJA DT – JUNIOR 06

Dita e Shtune

Ora: 12:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vëzhguesi: Hajredin Zeka

 

 

THERANDA BASKET – MEGASPORT

Dita e Ejte

Ora: 17:30

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj

Vezhguesi: Urim Hasani

 

 

 

 

Komesari I Garave te Ktegorive te reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                             10.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: