22/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M) XHIROJA XVII

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja XVII të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PRIZRENI 16 - BASHKIMI

Dita e Merkure

Ora: 18:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi: Urim Hasani

 

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M)

XHIROJA XVII

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja XVII të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

PEJA DT – PEJA

Dita e Ejte

Ora: 14:00

Palestra: Karagaq

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi: Roberto Laiq

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                              Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                         22.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: