24/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M) XHIROJA XVII

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja XVI të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PEJA DT – PEJA

Dita e Ejte

Ora: 11:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Mleita Luci

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi: Roberto Laiq

 

TREPCA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi: Xhavit Beqiri

 

PRIZRENI 16 – BASHKIMI

Dita e Merkure

Ora: 18:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Urim Hasani

 

PRISHTINA E RE – VUSHTRRIA BASKET    

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1: Korab Muhadri

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

 

ISTOGU – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 19:00

Palestra: e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova

Gjyqtari1 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Hajredin Zeka

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                         Prishtine

Xhelal Mumini                                                                          24.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: