24/03/2022 FBK

NOMINIMIMI GJYSMEFINALJA KUPA E KOSOVE U14 (M) DHE U12 (M)

NOMINIMIMI GJYSMEFINALJA KUPA E KOSOVE U14 (M)

 

Për ndeshjet e Gjysmeinales U14 (M)”,  të cilat do të zhvillohet me 26.03.2022 ne Prizren, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e  Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1:  Arb Daku

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

 

 

 

 

MEGASPORT – PEJA DT

Dita e  Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vezhguesi: Azem Hoxhaj

 

 

______________________________________________________________

 

NOMINIMIMI GJYSMEFINALJA KUPA E KOSOVE U12 (M)

 

Për ndeshjet e Gjysmeinales U12 (M)”,  të cilat do të zhvillohet me 26.03.2022 ne Rahovec, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

PEJA DT – YLLI 04

Dita e  Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Drin Skenderi

Vezhguesi:  Artan Ejupi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHB HALIT HOXHA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e  Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Artan Ejupi

 

 

 

 

_____________________________________________________________

 

NOMINIMIMI FINALJA KUPA E KOSOVE U14 (M)

 

Për ndeshjet e Gjysmeinales U14 (M)”,  të cilat do të zhvillohet me 27.03.2022 ne Prizren, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

 

Dita e  Dile

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Andi Ahmeti

Vezhguesi:  Bekim Aliu

 

 

______________________________________________________________

 

 

NOMINIMIMI FINALJA KUPA E KOSOVE U12 (M)

 

Për ndeshjet e Gjysmeinales U12 (M)”,  të cilat do të zhvillohet me 27.03.2022 ne Rahovec, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

Dita e  Dile

Ora: 12:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec          

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Semi Bervenik

Vezhguesi:  Artan Ejupi

 

 

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja                                        Prishtine

Xhelal Mumini                                                                           24.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: