30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

NEW BASKET – SIGAL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Prizren Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

DRITA – YLLI 04

Dita e Shtune

Ora: 17:00

Palestra: Petrit Selishta, Gjilan

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vëzhguesi:  Ergin Sherifi

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                  30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: