06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF VAJZA/ GJYSMEFINALE 1 - Liga U16 (F)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U16 (F),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e

ndeshjeve:

 

 

JUNIOR 06 – PEJA 03                                                                    66 – 50

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vëzhguesi: Kushtrim Qooqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

AA PRISHTINA – VUSHTRRIA BASKET    zhvillohet ne vikendin e ardhshem

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vëzhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                             Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: