06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 19 LIGA E PARË

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet gjysmefinale Play Off-it te zhvilluara me 05.04 .2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve: 

 

Vellaznimi vs Vushtrria                    106:67 (30:18, 28:15, 30:18, 18:16)   1-0

Gjyqtari kryesor:  Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli  

Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj  

Vezhguesi: Robert Lajqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.

 

Prishtina e RE vs NEW Basket             72:71 (13:23, 16:15, 28:14, 15:19)   1-0

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari  

Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj  

Gjyqtari 2: Yllmir Merovci  

Vezhguesi: Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Mergim Jakupi.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Jordan Robinson.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.

 

Vendime:

  1. Mergim Jakupi (Prishtina e Re) Konform nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
  2. Jordan Robinson (NEW Basket) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.

                                                                                

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: