14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 LINDJE (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U12 Lindje  (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

M JUNIOR PRISHTINA – SHB HALIT HOXHA                  (0 – 2)

Dita e Dile

Ora:

Palestra:

Gjyqtari kryesor:

Gjyqtari 1:

Vezhguesi:

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                        (0 – 1)

Dita e Dile

Ora: 13:00

Palestra: Minatori, Mitrovice  

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1:  Besim Vitaku

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Ktegorite te reja                                        Prishtine

Xhelal Mumini                                                                          14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: