19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 18 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga e Pare Femrat xhiroja XVIII te zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  

 

Istogu vs Drita                                                                            50:31

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Robert Lajiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

Junior 06 Moni Bau vs United Basketball                       35:42

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu 

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vezhguesi: Linda Simitqiu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT(C) u ndeshkua trajneri Qendrim Demi.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

Vushtrria vs Peja 03                                                                   68:77

Gjyqtari kryesor: Arian Thaçi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT (C) u ndeshkua trajneri Dion Basha.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

AA Prishtina vs Kaçaniku                                                          85:23

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1: Arian Kera

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezhguesi: Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

                                                                            Vendime:

  1. Qendrim Demi (United Basketball) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.
  2. Dion Basha (Peja 03) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.

 

                                                                    

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës   
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: