19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U12 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U12 Perendim (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

JUNIOR 06 – PEJA DT                                                           0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

MEGASPORT – YLLI 04                                                          39 – 36   (1-1)

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Albion Biraj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

JUNIOR 06 – PEJA DT                                                           0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: