19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 27 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e ART Motion Superliga xhiroja XXVII te zhvilluara me 15/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

Peja vs Drita                                              140:49 (35:17, 30:13, 38:10, 37:09)

Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku 

Gjyqtari 1: Arlind Vitija

Gjyqtari 2: Yllmir Merovci

Vezhguesi: Vllaznim Rraci

Kom.Covid-19: Sabri Parduzi

 ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri I tyre ishte 50.

                                   

Bashkimi vs Prizreni 16                           104:76 (20:22, 26:21, 25:20, 33:13)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Dren Pudarolli

Vezhguesi: Gezim Maloku 

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Alban Veseli.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te petardeve.

Numri I tyre ishte 700.

                

Sigal Prishtina vs Trepça                         82:74 (17:17, 22:16, 17:14, 26:27)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Artan Gashi 

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj

Vezhguesi: Mehdi Gashi

Kom.Covid-19: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

 

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Don Polloshka.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri I tyre ishte 700.

       

Rahoveci vs Golden Eagle Ylli                           69:72 (23:14, 11:17, 16:21, 19:20)

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari     

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku

Gjyqtari 2: Amar Djekovic

Vezhguesi: Lulzim Maloku

Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GD u ndeshkua lojtari Fisnik Rugova.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GD u ndeshkua lojtari Dajuan Graf.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hyrja e personave jozyrtare ne fushe.

Numri I tyre ishte 1.700.

 

Vendime:

 

  1.  KB.Bashkimi, Konform Nenit 49.9 te PG denohet me 300 euro.
  2. Alban Veseli (Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
  3.   Don Polloshka (Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100

                                                                                euro.

  1.   Fisnik Rugova (Rahoveci) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 600 euro.
  2. KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.11 te PG Pika 1 denohet me 1.500 euro.
  3.   Dajuan Graf (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 

                                                                                 600 euro.

 

                                                                        

 

Faton Kurshumlija,

Komesar I Garave

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: