21/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Superl Liga U18 (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PRIZRENI 16 – TREPCA                                          (0-1)

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vezhguesi:  Roberto Laiq

 

ISTOGU – MARIGONA HILL PRISHTINA             (0-1)

Dita e Dile

Ora: 14:00

Palestra: Palestra e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Blendi Kadusha

Gjyqtari 1:  Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi:  Hajredin Zeka

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                   21.04.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: