21/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

RAHOVECI – VELLAZNIMI                                             (0-1)

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vezhguesi:  Artan Ejupi

 

NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI                         (0-1)

Dita e Hene

Ora: 16:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Almir Kryeziu

Vëzhguesi:  Roberto Laiq

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

 Xhelal Mumini                                                                     21.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: