21/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 PERENDIM (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALES III

Për ndeshjet e “Liga U12 Perendim (M)”, Gjysmefinales II e cilat do të zhvillohet me 24.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

YLLI 04 – MEGASPORT                           (1-1)

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1:  Melita Luci

Vëzhguesi: Artan Ejupi

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                                      Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                  21.04.2022         
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: