26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ FINALJA 1

Në bazë të raporteve të vëzhguesit nga ndeshjet e liga U16 (M),Paly – Off finalja e pare e zhvilluar me 25.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

NEW BASKET – DRITA                                                 64 – 49     (1-0)

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: