28/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U16 (M) PLAY OFF FINALJA 1

Për ndeshjet e “Super Liga U16 (M)”, Finalja  I e cilat do të zhvillohet me 01.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA                              (0-0)

Dita e Diele

Ora: 15:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Arian Kurtalani

Vezhguesi:  Ergin Sherifi

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: