28/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 PERENDIM (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Liga U14 Perendim (M)”, finales II e cila do të zhvillohet me 29.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

MEGASPORT – PEJA DT                       (1-0)

Dita e Premte

Ora: 18:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Arlind Vitija

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

 

                                                         

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                                     Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                  28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: