04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 24 LIGA E PARË

Rahoveci vs Prishtina e Re             120:87 (34:17, 23:22, 37:22, 26:26) +33

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Amar Djekovic

Gjyqtari 2: Dren Pudarolli

Vezhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Musab Mala.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri tyre ishte: 500.

 

Vendime:

  1. Musab Mala (Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

Njoftim:

 

KB.Rahoveci, Konform Propozicioneve te Garave per edicionin 2021-2022 dhe sistemit garues, pas zhvillimit te dy ndeshjeve dhe rezultatit me te mire nga dy ndeshjet + 29 pike mbetet antare e ART Motion Superliga per edicionin 2022-2023.

 

                                                                

 

Faton Kurshumlija,

Komesar I Garave,

 

 

_________________________

 

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: