04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 30 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e II Çerekfinale ART Motion Superliga te zhvilluara me 30/01.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 Bashkimi vs Peja                                                      75:77 (15:18, 26:19, 20:15, 14:25)   0-2                         

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Artan Gashi   

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj   

Vezhguesi: Ergin Sherifi   

Kom.Covid-19: Artan Ejupi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Marin Dokuzovski.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te gjesendeve te forta dhe petardeve.Numri I tyre ishte 1.000.

                                                         

Sigal Prishtina vs Prizreni 16                               98:89 (34:21, 21:31, 22:15, 21:22)   1-1

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani   

Gjyqtari 2:  Elldin Uglari   

Vezhguesi: Vllaznim Rraci   

Kom.Covid-19: Gazmend Mehmeti  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati.

 

 

 

 

 

 

 

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 500.

 

Vendime:

 

  1. Marin Dokuzovski (Peja) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
  2. KB.Bashkimi, Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 400 euro.
  3. KB.Bashkimi, Konform Nenit 49.9.2 te PG denohet me 700 euro.
  4. Arbnor Rifati (Prizreni 16) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.

 

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: