05/05/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALJA III

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, Gjysmefinalja III e cila do të zhvillohet me 05.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BASKET                            (1-1)

Dita e Enjete

Ora: 19:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vëzhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     05.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: