03/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 29 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e I Çerekfinale ART Motion Superliga te zhvilluara me 27/28.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

Peja vs Bashkimi                                           94:70 (20:23, 24:19, 22:15, 28:13)   1 - 0                

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani  

Gjyqtari 2: Elldin Uglari  

Vezhguesi: Mehdi Gashi  

Kom.Covid-19: Albert Verbiqi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te pertardeve.Numri I tyre ishte 1.000.

                                                         

Prizreni 16 vs Sigal Prishtina                 95:87 (29:25, 18:20, 27:28, 21:14)           1 - 0      

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2:  Amar Djekovic  

Vezhguesi: Lulzim Maloku  

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT (B) u ndeshkua trajneri Ante Nazor.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.Numri I tyre ishte 200.

 

 

Vendime:

 

  1. Ante Nazor (Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
  2. Peja , Konform Nenit 49.9 te PG denohet me 600 euro.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës




Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: