06/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 23 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja II Finale e Liga e Pare Femrat zhvilluar me 05.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:  

 

 

United Basketball vs Peja 03        54: 49        (2-0)

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Arlind Vitija

Vezhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

Njoftim:

 

KBF.United Basketball eshte shpallur Kampion Liga e Pare Femrave per edicionin 2021-2022 pas regjistrimit te 2-0 ne fitore kunder KBF.Peja 03.

Medaljet ekipeve finaliste I ndane Faton Kurshumlija Komesar I Garave ne FBK-se dhe Kushtrim Zeqiri Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport ne Komunen e Gjilanit.   

Kupen kapitenes se KBF.United Basketball e dorzoi antari I Bordit te FBK-se Arben Bislimi.

 

                                                                        

                                                   

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: