09/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 32 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshja e I gjysmëfinale ART Motion Superliga te zhvilluar me 07/08.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina            73:48 (17:12, 24:15, 21:13, 11:08) 1 - 0              

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha

Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 1.200.

 

Trepça vs Peja                                                        75:68 (23:17, 17:18, 23:14, 12:19) 1 - 0

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku

Vezhguesi: Gezim Maloku

Kom.Covid-19: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Dardan Berisha.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 2.500.

 

 

 

 

 

 

 

Vendime:

 

  1. Dardan Berisha ( Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: