13/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 LIGA U16 VAJZAT

Në bazë të raportetit të vëzhguesit nga ndeshja  Superliga U16 (F),finalja e dyte e zhvilluar me date 12.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

AA PRISHTINA – JUNIOR 06

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vëzhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

Njoftim:

 

JUNIOR 06    eshte fituese e Kampionatit te liges U16 (F)   per edicionin 2022.

 

 

Medaljet e argjenda per AA PRISHTINA i dorzoi SPOC personi, Vlora Braha

 

Medaljet e arta per JUNIOR 06  i dorzoi anetarja e Bordit e FBK- se Teuta Abdullahu

 

 

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit U16 (F)  kapitenes JUNIOR 06   e dorezoi anetarja e Bordit e FBK- se Teuta Abdullahu

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            13.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: