16/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 PLAY OFF FINALJA 3 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshja e Superliges U18 (M),finalja e trete e zhvilluar me 14.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                     75 – 80    (1-2)

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli

Gjyqtari 2: Petrit Emra

Vezhguesi: Sabri Prduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojatrit K. XHEMAJLI i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VENDIMET:

 

Lojtari K.XHEMAJLI (MARIGONA HILL PRISHTINA) i cili u ndeshkua me GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 Euro

 

 

 

Njoftim:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA    eshte fituese e Kampionatit te Superliges U18 (M)   per edicionin 2022.

 

 

Medaljet e argjenda per TREPCA I dorezoi nenkryetari I Komunes se Mitrovices Arian Tahiri

 

Medaljet e arta per MARIGONA HILL PRISHTINA  I dorezoi  nenkryetari I Komunes se Mitrovices Arian Tahiri

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit Superliga U18 (M)  kapitenit MARIGONA HILL PRISHTINA   e dorezoi nenkryetari I Komunes se Mitrovices Arian Tahiri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            16.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: