16/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 SUPERLIGA U16

Në bazë të raportetit të vëzhguesit nga ndeshja  Superliga U16 (M),finalja e dyte e zhvilluar me date 15.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

PEJA – MARIGONA HILL PRISHTINA                      54 – 62     (0-2)

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Gjyqtari 2: Besim Vitaku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

Njoftim:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA    eshte fituese e Kampionatit te Superliges U16 (M)   per edicionin 2022.

 

 

Medaljet e argjenda per PEJA i dorezoi anetari i Bordit te FBK- se Dardan Kasapolli dhe meanxheri i perfaqesueseve te FBK- se Adriatik Rraci

 

Medaljet e arta per MARIGONA HILL PRISHTINA  i dorezoi anetari i Bordit te FBK- se Dardan Kasapolli dhe meanxheri i perfaqesueseve te FBK- se Adriatik Rraci

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit Superliga U16 (M)  kapitenit MARIGONA HILL PRISHTINA  anetari i Bordit te FBK- se Dardan Kasapolli.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            04.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: