16/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 34 ART MOTION SUPERLIGA

Prishtinë 16.05.2022  

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e III gjysmëfinale ART Motion Superliga te zhvilluar me 14/15.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Sigal Prishtina VS Golden Eagl Ylli          56:75 (11:18, 17:17, 11:25, 17:15)   0-3

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Elldin Uglari  

Vezhguesi: Lulzim Maloku  

Kom.Covid-19: Albert Verbiqi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo i mire.Mungesa e Policise se Kosoves.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhja e petardeve ne fushe.Hyrja e personave jozyrtare ne fushe.

Numri I tyre ishte 600.

 

Peja  vs Trepça                                                72:66 ( 23:12, 10:22, 22:23, 17:09 )  2-1

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni   

Gjyqtari 2: Artan Gashi   

Vezhguesi: Bekim Aliu   

Kom.Covid-19: Artan Ejupi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: Ne tersi jo I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

 

 

 

 

 

 

 

SJELLJET E SHIKUESËVE KB PEJA: Jo te mira. Anim,dhe sjellje josportive,ofendime ne baza nacionale ndaj lojtarve te ekipes musafire.Hudhje te gjesendeve te forta te cilat mund te shkaktojne lendime. Hudhje te petardeve-fishekzjareve.Hyrja e personave jo zyrtare ne fushe me perpjekje te realizimit te  sulmit fizik.

SJELLJET E SHIKUESËVE KB TREPÇA: Jo te mira. Anim, dhe sjellje josportive ndaj lojtarve te ekipes vendas .Hudhje te gjesendeve te forta te cilat mund te shkaktojne lendime. Hudhje te petardeve-fishekzjareve.

Numri I tyre ishte 3.000.

 

Vendime :

 

 1. KB Sigal Prishtina, Konform Nenit 48.15 te PG denohet me 500 euro.
 2. KB Sigal Prishtina, Konform Nenit 48.4/Pika 2 te PG denohet me 400 euro.
 3. KB Sigal Prishtina, Konform nenit 49.9 te PG te PG denohet me 300 euro.
 4. KB Sigal Prishtina, Konform Nenit 49.11 te PG denohet me 1.500 euro.
 5. KB Sigal Prishtina, Konform Nenit 48.14 te PG denohet me 100 euro.
 6. KB Peja , Konform Nenit 48.15 te PG denohet me 500 euro.
 7. KB Peja, Konform Nenit 49.6 Pika 1 te PG denohet 200 euro.
 8. KB Peja , Konform Nenit 49.4 te PG denohet me 600 euro.
 9. KB Peja ,Konform Nenit 49.9.2 te PG denohet me 700 euro.
 10. KB Peja , Konform Nenit 49.13 te PG denohet me 3.000 euro dhe dy ndeshje pa prezencen e shikuesve.
 11. KB Peja , Konform Nenit 49.6 Pika 3 te PG denohet me 2.000 euro.
 12. KB Trepça , Konform nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.
 13. KB Trepça, Konform Nenit 49.4 te PG denohet me 600 euro.
 14. KB trepça, Konform Nenit 49.9.2 te PG denohet me 700 euro.

 

                                                                                                            

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: