26/05/2022 FBK

NOMINIMI LIGA U14 (M) PLAY OFF FINALJA 3

Për ndeshjet e “Liga U14  (M)”, finales II e cila do të zhvillohet me 27.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA DT                (1-1)

Dita e Premte

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinisë, Prishtinë

Gjyqtari kryesor:  Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

 

 

Komesari i Garave për Katgeoritë e reja                                            Prishtinë                                                                                                 

Xhelal Mumini                                                                                       26.05.2022                                                     
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: