28/07/2022 FBK

12shja e Kosovës për Rumani

Pas përgatitjeve në Mitrovicë, basketbollistët e Kosovës U18 kanë udhëtuar në Rumani për garat ndërkombëtare.

Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ilir Selmani ka shpallur listën përfundimtare për FIBA Kampionatin Evropian, Divizioni B. Kjo garë mbahet nga 29 korriku deri më 7 gusht.

Dardanët e rinj janë në grup me Holandën, Bullgarinë, Gjeorgjinë, Norvegjinë dhe Bosnje e Hercegovinën.

12shja e Kosovës

Anes Gashi  

Bardh Istrefi

Norik Binqe

Olsi Kurtaj

Arlind Konjuhi

Dardan Maxharraj

Eris Zeneli

Albin Gashi

Ergyn Rushiti

Drinor Gerxhaliu

Paraart Zeqiri

Ajdan Kololli

Përzgjedhës: Ilir Selmani
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: