28/07/2022 FBK

Orari i Kosovës në Evropian

Kosova nga 29 korriku deri më 7 gusht do të jetë pjesëmarrëse në FIBA Kampionatin Evropian, Divizioni B për meshkuj U18.

Basketbollistët të udhëhequr nga Ilir Selmani pas përgatitjeve intensive në Mitrovicë kanë udhëtuar në Rumani, me shpresë se do të tregojnë paraqitje sa më të mira, edhe pse ndodhen në një grup shumë të vështirë.

U18 janë në Grupin B, së bashku me Holandën, Bullgarinë, Bosnje e Hercegovinën, Gjeorgjinë dhe Norvegjinë.

 

Orari i Kosovës

E premte-29 korrik

14:45 Kosova-Gjeorgjia

E shtunë-30 korrik

17:00 Bullgaria-Kosova

E diel-31 korrik

12:30 Kosova-Holanda

E martë-2 gusht

12:30 Norvegjia-Kosova

E mërkurë-3 gusht

14:45 Kosova-Bosnja e Hercegovina
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: