24/10/2022 FBK

INFORMATORI NR 4 SUPERLIGA U14

INFORMATORI NR 4 SUPERLIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U14 (M),xhiroja e katërt IV zhvilluar me 22/23.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PEJA DT – M JUNIOR PRISHTINA                                     61 – 53

Gjyqtari kryesor: Lorik Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi: Allen Idrizaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

JUNIOR 06 – TREEPCA                                                      54 – 74

Gjyqtari kryesor: Semi Bervenik

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

PEJA – VUSHTRRIA BASKET                                                        31 – 61

Gjyqtari kryesor: Melita Luci

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Allen Idrizaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   24.10.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: