01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 4 LIGA U16 PERENDIM

 

INFORMATORI NR 4 LIGA U16 PERENDIM

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 perendim (M),xhiroja e IV zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – PEJA DT                                            60 – 62

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VELLAZNIMI – VITIA 06                                                          71 – 17

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1: Viola Tanushi 

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: