04/11/2022 FBK

SUPERLIGA U18 (M) XHIROJA VI

SUPERLIGA U18 (M)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – PRISHTINA E RE

Dita e Diele

Ora: 11:30

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Eresen Hoxhaxhik

 

 

VELLAZNIMI – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajhdini

Vezhguesi:  Diorentina Mejzini

 

 

 

PEJA – M- BASHKIMI

Dita e Diele

Ora: 12:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor:  Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Hekuran Rugova

Vezhguesi:  Roberto Laiq

 

PRIZRENI NEW BASKET – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Diele

Ora: 10:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Hysen Hasan

 

 

TREPCA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 13:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor:  Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1:  Hekuran Rugova

Vezhguesi: Albert Vebiqi

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: