08/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 LIGA U16 LINDJE

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 lindje (M),xhiroja e V zhvilluar me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KAQANIKU BARDHI – SHB DARDANIA                  102 – 55

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1: Drin Shabani  

Vezhguesi: Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KEKU – LLAPI                                                                91 – 66

Gjyqtari kryesor: Drin Shabani

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

SIGAL PRISHTINA – DRITA                                      49 – 71

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Genc Vitaku

Vezhguesi:  Bujar Shemsedini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       08.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: