08/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 LIGA U14

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (M),xhiroja e  V zhvilluar me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – SHB DARDANIA                                51 – 43

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

GOLDEN BASKET – PRIZRENI NEW BASKET                       54 – 48

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Irma Konjusha

Vezhguesi: Molika Muja

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

VELLAZNIMI – SIGAL PRISHTINA                                        31 – 69

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

THERANDA BASKET – YLLI 04                                             69 – 67

Gjyqtari kryesor: Lorena Haxha

Gjyqtari 1: Virtyt Hajrizi

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       08.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: