17/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 4 LIGA U16 VAJZAT

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 (F),xhiroja  VI zhvilluar me 11/12.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KBF PEJA 03 – AA PRISHTINA                                      61 – 34

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vezhguesi:  Hajredin Zeka  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KBF PRISHTINA – VELLAZNIMI                                     53 – 27

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

SFERA – VUSHTRRIA BASKET                                          20 – 44

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani   

Gjyqtari 1: Erisa Ibrahimi  

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

JUNIOR 06 MONI BAU – PENAZA 2022                          95 – 69

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Arben Lezliu  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       17.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: