25/11/2022 FBK

NDESHJET E MBETUNA

NDESHJET E MBETUNA

 

 

 

LIGA U16 LINDJE  (M)

XHIROJA II

Për ndeshjet e “liga U16 lindje (M)”, xhiroja II të cilat do të zhvillohen me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SIGAL PRISHTINA – KAQANIKU BARDHI

Dita e Shtune

Ora: 19:00

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor:  Semi Bervenik

Gjyqtari 1:  Korab Muhadri

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

 

 

 

 

LIGA U14 VAJZAT  (F)

XHIROJA V

Për ndeshjet e “liga U16 lindje (M)”, xhiroja II të cilat do të zhvillohen me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PENZA – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 09:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor:  Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi: Allen Idirizaj

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                 Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                           25.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: